Ето как можете да получите предложение за брак според зодията на мъжа (II част)

0
296

Вижте какво харесват и кое отблъсква мъжете от зодиака

За да получите по-лесно предложение за брак от вашата половинка, ще трябва да се съобразите със зодията му.

Всеки знае, че всяка една зодия има свои специфични изисквания не само към половинката си, а и към живота като цяло.

Везни
Този представител на зодиака би отправил предложение за брак само на красива и подържана жена.
Сексапилът, който лъха от вас няма да остане незабелязан от тези мъже. Можете да го впечатлите със стилно облекло. Онази, на която ще предложи брак, трябва да буди непрестанно интереса му.

Вижте какво харесват и кое отблъсква мъжете от зодиака
Вижте какво харесват и кое отблъсква мъжете от зодиака

Скорпион
Няма да е трудно да излезете с него на среща, но не разчитайте, че ще ви предложи толкова лесно брак. Не играйте игрички, за да го спечелите, а му се доверете изцяло и винаги бъдете себе си. Жената, с която ще се обвърже за цял живот трябва да поставя неговите нужди и интереси на първо място.



Стрелец
Ако постоянно го натоварвате с проблемите си, това е сигурен знак, че няма да сте вие жената, която ще получи предложение за брак от него. Стрелците проявяват интерес към харизматични и красиви жени. Често се влюбва от пръв поглед, но бързо се разочарова и отдръпва. За да го задържите, трябва да бъдете различни и непредсказуеми.

Козирог
Само нежните и скромни жени могат да впечатлят тези мъже. Ще оцени подобаващо интелекта ви. Обича разговорите на различни теми. Единственият ви шанс да го спечелите е да сте честна и упорита.

Водолей
Мъжът Водолей би предложил брак само на жена, която е интересна, добронамерена и романтична. Не обича да си губи времето в празни приказни. Бъдете загадъчна, за да задържите интереса му и в никакъв случа не го притискайте.

Риби
Представителите на тази зодия се нуждаят от нежна, топла и внимателна жена, която да ги боготвори. С агресията и напрежение не само, че няма да ви предложи брак, а и ще го изгубите завинаги. Не се съмнявайте, че индивидуалността и практичността ви ще бъдат оценени подобаващо, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.