Кичка гасне в Къщата на ВИП Брадър! (Кой и защо я съсипа)

0
245

Кичка Бодурова буквално е разкъсана

Този ВИП Брадър е кошмара на Кичка Бодурова. Естрадната прима е разсипана от съквартирантите си. Тя, Луна и дует „Ритон” са готови за изгонване. Предстои чутовен сблъсък на титаните, но дотогава драмата продължава.

Колосите в българската поп музика, пред която благоговееха поколения българи, са на път тотално да разочароват феновете си. Защото кавгата им се превърна в селска и махленска, дребнотемието и надцакването на лични обиди отрови атмосферата в Къщата. „Чувствам се омерзен от себе си”, призна си Здравко от „Ритон”.

Всички са настроени срещу Кичка Бодурова, особено след последния й гаф. Според регламента тя имала право два пъти в седмицата да следи служебните си мейли, тъй като отдава под наем 23 имота. Но певицата получила съобщение, с линк от доброжелател, който я съветва да го покаже на „завистливите” си колеги, че наистина е пяла във въпросната зала. Естрадната легенда побърза да се похвали на чалга режисьора Люси Иларионов, който предателски я топна на останалите.

Кичка Бодурова е съсипана
Кичка Бодурова е съсипана

ВИП Брадър обаче наказа съквартирантите с цели 40% от бюджета заради издънката на Кичка. Глобата бе, тъй като певицата използвала пощата не по предназначение, а да контактува и с други лица извън формата. Освен това си е позволила да коментира казаното между нея и Големия брат с останалите в Къщата. Това нагнети обстановката до макс.



„Тя реагира първосигнално, да не кажа глупаво”, коментира я жената на Андрей Слабаков. ВИП Брадър обяви, че ще изпрати специално запитване до организаторите на Сийзърс Палас, за да разбере дали Кичка наистина е имала концерт там, тъй като въпросния сайт, който бил посочен от доверения й човек бил фалшив.

Всичко това тотално срина Кичка и тя се опита да се извини с полуфинтове. „По-добре не казвай нищо”, сряза я Иво Танев. Засрамена, Кичка дори даде любимата си сьомга на всеобщо ползване и обеща следващата седмица да няма претенции за храната. Насаме се разплака неудържимо, дори се задуши от мъка. „Направиха ме на нищо, с какво ги дразня толкова? Само детето ми да не гледа”, ридаеше неудържимо естрадната легенда.

Ритонецът Здравко, Иво Танев и Джино я уличиха в пореден опит за манипулация. Ернестина коментира, че на тази основа „всички изглеждаме изроди”. Искрена подкрепа и човещина прояви към нея само „лудата” Луна, която й стана и съзаклятничка. Тази вечер продуцентите обещават земетръсни скандали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.