Необяснени от науката феномени

0
227

Науката не е обяснила редица феномени, свързани с човека и неговите все още неразкрити докрай възможности

Един от най-интересните феномени е по какъв начин човешкият мозък упражнява влияние върху тялото. В медицината отдавна е известен плацебо ефектът, при който състоянието на страдащи от различни телесни неразположения се повлиява положително от лекарства, за които те вярват, че действително ще им помогнат, дори и когато това е вода или друго обикновено вещество.

Сред другите неразгадани феномени се нареждат и различните свръхсензорни способности – телекинеза, левитация, ясновидство и други, за които няма обяснение, но които се демонстрират вече векове наред по цял свят.

Предизвикателство се оказват и т.нар. извънтелесни преживявания и животът след смъртта, за които разказват голям брой хора, преживели в даден момент от живота си клинична смърт, но върнали се след това обратно.

НЛО също е сред необяснените от науката феномени, за които има сведения още от древни времена, а днес изобилства от подобни наблюдения, за които се докладва от различни места на планетата.



Дежа вю също е феномен, характеризиращ се с това, че човек има усещането, че вече е преживял нещо, случващо му се в настоящето.

феномени
Има редица неразгадани феномени

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.