GB учени и Христо Нанев потвърдиха: Има живот след смъртта!

0
516

Вечният въпрос дали наистина има живот след смъртта беше официално проучен от британски учени. Тяхното становище съвпада с това на Христо Нанев

Учени и изследователи от  университета в гр. Саутхамптън в продължение на 4 години са изследвали повече от 2500 души, които са изпадали в състояние на клинична смърт, писаха в  http://www.vesti.bg.

Това са хора, които са достигнали състояние на клинична смърт в 15 болници от  Великобритания, от  Австралия и САЩ, изследвани от екипа на д-р Джери Нолан (Dr Jerry Nolan).

живот след смъртта
Живот след смъртта съществува, констатираха британските учени

В каквито и ситуации да са попадали тези хора при внезапна смърт или след боледуване,  едни са виждали телата си в болничното легло, други са минавали тунела, трети са се срещали с починали близки в болничната стая, преживяванията им са аналогични по отношение на съзнанието.

Дори и когато сърцето е спряло и лекарите констатират физическа смърт, без да знаят, че тя е временно състояние, хората продължават да чуват, виждат, усещат и изпитват емоции.



Това е в резюме по отношение на самото изследване. Без да навлизаме в по-големи детайли, само ще кажем, че абсолютно аналогичен е опитът на писателя Христо Нанев.

И го потвърди за пореден път още вчера, когато от 19:30 до 20:00 часа предаде на зрителите по news7 поредната доза мъдрост от своя опит с регресиите.

Във всяко предаване от поредицата се разискват различни аспекти от живота в Отвъдното – поведението на починалите, кармичните ангажименти, съдба, натрупване и изкупуване на грехове.

На видеото по-долу е направен запис на цялото предаване от снощи.

На много места в интернет пространството можете да прочете изключително положителни отзиви за предаването, защото познанието, което то ни дава е невероятно.

Стойността на поредицата във вторник напълно препокрива научните поредици на Discovery и други чужди научно-популярни филми.

Гледайте и предаването в четвъртък, когато гост е проф. Лъчезар Филипов. Той разисква въпросите за Вселената, извънземните и целия космически разум.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.