Скоро хората на Земята ще започнат да живеят по 800 години

0
328

Тайната на дълголетието е разкрита и благодарение на нея жителите на Земята няма да умират млади или по-стари, а ще живеят по 800 години

Британските учени са категорични, че техните научни открития вече ще бъдат полезни за човечеството.

Причината за стареенето на човешката плът се крие в два гена, които предизвикват остаряване, а след това и физическа смърт.

Наближава моментът, в който хората ще могат да живеят по 800 години, научихме от  http://www.dailymail.co.uk.

Първите опити, които учените генетици са направили, били  да удължат  живота на бактериите, които се намират в дрождите на маята за хляб до 10 пъти, при това без каквито и да било  странични ефекти.



Земята
Ще живеем на Земята по 800 години

Това революционно откритие е направено от екип учени от университета в Единбург.

Специалистите твърдят, че този метод е тестван изключително успешно върху бактерии и ще може да бъде прилаган и върху хората на Земята.

Експертите са категорични, че тайната на дълголетието се крие в премахването на два гена и рязкото съкращаване на приеманите калории. Тази сензационна технология вече е била тествана и върху доброволци в Еквадор.

Според учените генетици, благодарение на този метод ще бъде възможно осъществяване на контрол върху здравето и живота на клетките – основата на всички живи организми в природата.

Чрез прилагане на този метод, ще се осигури препрограмиране на човешкия организъм. Той ще стане по-здрав и дълголетен, категорични са учените.

Друг е въпросът дали е добре за един жив човек да живее цели 800 години. По принцип на никого не му е хубаво да умира, защото се страхува от това какво ще стане с него, след като физическата смърт настъпи.

Но както разбираме от учените и от българския писател Христо Нанев, живот след смъртта има. Научете повече по този въпрос ТУК, като изгледате и видеото, което е изключително любопитно.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.