Къде живее душата?

0
315

Ще останете изненадани от това разкритие

Вероятно много пъти сте си задавали въпросът съществува ли изобщо душата и ако наистина я има, къде „живее” тя.

Оказва се, че душата наистина съществува. Нещо повече – учените са категорични, че тя може да се всели в чуждо тяло чрез трансплантация на орган и живото доказателство за това е Силвана Песка от Неапол.

Въпросната дама даде на съд хирурга, извършил трансплантацията й на сърце. Хирургичната намеса минала като по ноти, а органът заработил сякаш е нейният.
Поведението на Силвана Песка обаче се променило коренно – преди трансплантацията била весел и бодър човек, а след нея станала апатична и често пъти изпадала в депресия.

Ще останете изненадани от това разкритие
Ще останете изненадани от това разкритие

Нещо повече, дамата от Неапол все по-често изпитвала желание да затегне въжето около врата си. Тя направо останала безмълвна, когато научила, че мъжът, чието сърце й било присадено се е самоубил заради любовна мъка и то точно чрез обесване.
Подобни случаи са често срещани сред трансплантираните хора и това не е случайно. Оказва се, че душата не само съществува, а живее именно в сърцето.



Физиологът д-р Пол Пирсол от клиника в Детройт проучвал внимателно въпроса със съществуването на душата и мястото, на което живее.
Той стигнал до извода, че именно сърцето е органът, съдържащ важна информация, която ръководи органа.
Това е и причината, поради която, когато сърцето отиде в чуждо тяло променя изцяло живота му.
Пристол стигнал до извода, че душата или т.нар. характер на човека се помещава в сърцето, а не в мозъка, както се считаше до сега, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.