Мистериозни случаи на изцеление

0
241

Малко са невъзможните неща в този живот

Ще ви запознаем с някои от най-мистериозните случаи на изцеление.

Често пъти се случва да гледаме от телевизионния екран какви ли не случаи на изцеление и се питаме дали наистина съществуват в реалния живот.
Такива случки наистина съществуват. Ето ги и тях:

Един от най-мистериозните и фрапиращите случаи на изцеление е на 14-годишната Дзана Симънс, на която било трансплантирано ново сърце.
Новият й орган обаче внезапно спрял и медиците били принудени да го отстраня поради липсата на нов донор. Тийнейджърката била сложена на апарат за изкуствено кръвообращение.
Тя получила ново сърце чак след 180 дни, но въпреки това оцеляла. И до днес изцелението й остава загадка за медицината.

Малко са невъзможните неща в този живот
Малко са невъзможните неща в този живот

Друг подобен случай е този на бременната Шанън Гимбел. Жената била бременна с близнаци, а медиците били изправени пред сериозна трудност – трябвало да й съобщят, че се налага едно от бебетата й да бъде умъртвено, тъй като в противен случай и двете близначета щели да загинат.
Диагнозата й била фето-фетална трансфузия (близнаците са свързани чрез общи кръвоносни съдове и така едното бебе изсмуква живота на другото).



Докато майката мислела какво да направи, за да спаси рожбите си, лекуващият я специалист се свързал с екип хирурзи, които направили възможно изцелението на този проблем като разделили кръвоносните съдове на бебетата чрез лазерна операция.
Тези два случая са само малка част от случаите на изцеление, които на пръв поглед изглеждат невъзможни. Това е доказателство, че невъзможните неща наистина са малко, въпросът е изцелението да бъде открито преди да е станало твърде късно, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.