Слай Сталоун рекламира България – представят клипа на Оскарите (ВИДЕО)

0
320

Слай Сталоун, заедно с още  известни и обичани холивудски звезди направиха реклама на България във видео, което ще бъде промотирано на Оскарите

На 19 октомври почитаме големия духовен закрилник на България и застъпник пред Бога Свети Йоан Рилски. В този толкова празничен ден научаваме една прекрасна новина за България.

По идея на Министерство на туризма беше направен клип, в който холивудските звезди   Слай Сталоун, Салма Хайек, Лез Уелдън,  Антонио Бандерас,  Том Кърк, Ейдриан Броуди, Шохрех Агдашлу,   Джейсън Стейтъм и  продуцентът Алън Сейгъл,  казват своите положителни впечатления от престоя си у нас, докато снимат сцени за филми, при това напълно безплатно.

Целта на това видео е да промени нагласите на чужденците за България.

Клипът ще бъде излъчен по време на Оскарите преди да бъде представен чуждоезичния филм  „Съдилището” с номинация за „Оскар“, писаха в БЛИЦ.



Г-жа Николина Ангелкова – министър на туризма е обнадеждена, че видеото ще окаже желаното положително въздействие върху чужденците.

До момента статистиката от чужбина сочи огромен ръст в броя на туристите, след като голям филмов хит е бил заснет някъде.

slay-stallon
Слай Сталоун и още известни холивудски звезди промотират България

Например, след „Хари Потър“ броят на туристите е нараснал с около 50% в Англия.

След заснетите сцени от „Игра на тронове“ в Хърватска и „Плажът”  в Тайланд са довели до ръст от 22% в броя на туристите.

Ярив Лернер – изпълнителен директор на „Ню Бояна филм” е силно обнадежден, че партньорството между кино индустрия и туризъм ще бъде успешно и в България.

Изгледайте видеото по-долу, за да чуете ласкавите думи на Слай Сталоун и останалите актьори за нас и нашата страна.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.