Социопат или ловък манипулатор е Луна? (Шокиращо разкритие)

0
504

Преслава победи Луна

Преслава катурна Луна в битката на титаните. На снощният лайф чалга антиката напусна Къщата на ВИП Брадър, заради вота на зрителите. Отново с най-много гласове оцеля естрадната прима Кичка Бодурова, дует Ритон също се спаси.Непредсказуемата Луна и снощи показа шантави реакции.

Певицата, която се точи да става президент на България определено не се чувстваше комфортно и в свои води сред ВИП-овете.
Всеки вече я нарочи за жена с психически проблеми. Чашата на търпението им преля при поредната мисия на Големия брат, когато не пожела да се раздели с изкуствената си конска опашка, заради което бюджета бе сведен почти до нулата.

Луна е неадекватна или умее да лавира ловко?
Луна е неадекватна или умее да лавира ловко?

Дори и Джино поряза сантименталния си спомен, кичето на главата си, в което била влюбената неговата стара любов, поп фолк дивата Джена.
Това взриви ВИП-овете и те настръхнаха срещу Луна, която получи от всички планини от грозни обиди В края на краищата скандалите , като и номерата й наистина омръзнаха на зрителите.

А да влудява съквартирантите с приумиците си също дойде в повече на хората и затова те я изгониха. Чалга дивата от миналото така додея на всички, че никой не се трогна дори да я изпрати до вратата, когато тя ги напусна завинаги. „Желанието ми е като бъдещ политик да ги провокирам и да се видят истинските им лица”, бе оправданието на Луна в „На кафе”. Фейсбукарите са разделени на две за психическото й здраве.



Едните я смятат за социопат, останалите за ловък манипулатор.Определено вечното дърлене между Кичка Бодурова и дует Ритон също повече не вълнува никой.

Затова продуцентите хитро пробутаха новото старо лице във формата. Определено Преслава има двояка роля. Като гост тя няма право да номинира, нито да бъде гонена от останалите. Освен това ще лапне двадесет бона за седмица, при положение, че няма толкова участия през периода. И най-важната задача е очаквано да разгори пламъка на любовта с Гъмов, за която вече се носят градски легенди. Дали Преслава, която успя да нокаутира Луна ще свърши това, за което влиза отново, ни предстои да видим.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.