Шок: Положението в Къщата на ВИП Брадър е извън контрол! (Ето какво става)

0
259

Ситуацията в Къщата на ВИП Брадър е прединфарктна

Дори след като скандалната Луна е изгонена по силата на зрителския вот, съквартирантите отново се дърлят на високи децибели. И ситуацията в Къщата на ВИП Брадър пак е шок и ужас.

Това наложило вътре спешно да нахлуе екип на Големия брат. Причината се оказала трагикомична- тоалетната се запушила и ВИП-овете изтрещели.
Но пък доказаха, че са „на ниво”, когато снощи прага на Къщата прекрачи топ дивата Преслава. Зрителите на шоуто пожелаха гласовитката от Добрич да влезе отново, като условието беше да се изпълнят 10 000 лайквания за определен период от време. Аудиторията се справила със задачата само за десетина минути след старта на идеята.

Къщата на ВИП Брадър се взриви
Къщата на ВИП Брадър се взриви

Преди това станахме свидетели на още един скандал, без да е виновна Луна. Може и да се окажат верни думите й, че „колегите й” са лицемерни и с поведението си ги е провокирала, за да си покажат истинските си лица.След няколко чашки, Станимир Гъмов се заяде със Здравко от Ритон,че ги е въвлякъл в конфликта с Кичка и на „Напудрения Орфей” са пели само свои песни.

Кибритлията скочи и обвини цялата нация, че е загърбила естрадата, затова е в плен на упадъчната чалга.Не това обаче каза той при влизането на Преслава и после при голямата изненада на ВИП Брадър – интернет сензацията Джорджано.



Групово съквартирантите се лишиха от 700 лв. от бюджета, за да чуят „песните” на бившия си съквартирант, който влезе, за да ги весели. Циркът бе невероятен, бяха повечето коментари в социалната мрежа. Гъмов бе като зашеметосан от радост ли, от чашките ли и място не можеше да си намери. Най-вероятно ще се изпълни провокацията на продуцентите на шоуто- комика и една от най-тиражираните ни певици на да се потрудят хоризонтално, предполагат и от кухнята на шоуто.

Фейсбук обаче изригна от следващите действия на ВИП-овете. Потребителите гневно питаха това ли е морала на родните ВИП-ове. Щом има обилна храна, чалга или дори фалшиви ритми, които те провокират да „танцуваш” и компания на твоя акъл, нищо друго не те вълнува. Жалко, ако наистина е така, клатят глава по-умерените нетаджии.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.