Вижте какъв късмет ви е отреден в любовта (I част)

0
268

Името е от огромно значение

Едва ли някой има съмнение, че любовта е онази сила, която ни кара да се чувстваме живи и да чакаме с нетърпение утрешния ден.

За съжаление обаче не всеки може да се похвали с големи успехи в любовта. Има такива, които дълго време я търсят и я намират, когато вече са стигнали до прага на отчаянието или пък изобщо не я намират. За любовта се носят легенди и това не е случайно – тя може да ни даде криле или пък да ни обезвери до краен предел.

Съществува теория, според която името определя до голяма степен вашият късмет в любовта. Ако искате да проверите какъв е късметът ви, както и да научите коя е планетата, която покровителства вибрациите на името ни, е необходимо да сумирате числата, отговарящи на всяка буква от първото ви име.
Сборът трябва да бъде сведен до едноцифрено число.

Името е от огромно значение
Името е от огромно значение

Идва ред да разберете какъв късмет е отредило вашето име в любовта:



1
Ако след като сте събрали числата от първото си име сте получили числото едно, то няма никакви съмнения, че вашият покровител е Слънцето.
Това ви превръща автоматично в изключително магнетична личност, привличаща мъжете без никакъв проблем.

2
Вие сте под покровителството на Луната, която ви придава известна мистичност. Мъжете остават в плен на красотата ви, а освен това сте ненадминати домакини.

3
Вие черпите енергия от Марс и тя винаги ви изстрелва в центъра на купона. Често дистанцирате мъжете от себе си, тъй като им изглеждате недостъпни.

4
Тези дами са под влиянието на Юпитер, което автоматично ви превръща в лидери. Мъжете стоят на дистанция от вас, защото се страхуват, пише prekrasna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.