Не може да бъде: Заради това ли жертват Иво Танев? (Лъсна измамата)

0
363

Иво Танев извади сабя на умряло куче

Иво Танев се взе за острието на играта, засили се да доминира, но не уцели вярната посока. Първо залая срещу Кичка Бодурова, защото тя ще си отиде в Лас Вегас, но тук ще остане дует Ритон, а от него позабравения шоумен може да изкара нещо.Сега, когато вече е въпрос на оцеляване, той показа истинското си лице. Тръгна да търси подкрепата на хората отвън и затова реши да обърне палачинката, недоволстват фейсбукари.

Той ще бъде изгоненият в понеделник, защото проваля замисъла на продуцентите, витае упоритата клюка от кухнята на шоуто.Чутовният скандал, който Иво Танев спретна на Светлана бе абсолютно правилен. Защото Гонзовица наистина е плашещо необразована, но Танев не подозира задкулисната игра и попадна в капан.

Иво Танев си изигра грешно картите
Иво Танев си изигра грешно картите

Работата е там, че плеймейтката трябва да изтрие лошия имидж за момичетата от нейния калибър, за да се докара пред аудиторията като жертва. Която не си ляга с мъжете за пари, а е всъщност ранима, уязвима, готова да се учи и да се поправи. Затова се е погрижил дебел чичко паричко, който иска блондинката да остане почти до края на шоуто, разкрива столичен ежедневник.

Но добрия вълк Иво Танев развалил постановката и го очаква натриване на носа, разкрива същия източник.
За тази шашма намекна и коментатора Евгени Минчев. Той заяви в прав текст, че „гостилницата Иво Танев” няма да може да катурне „сладкарницата Гонзовица” и най-вероятно той ще е следващия, изгонен от Къщата на ВИП Брадър.



Според друг слух гологлавия телевизионер бил бесен на Светлана, защото не му се отворил парашута. Той завиждал, че всички налитали на Станимир Гъмов, а него приемали като готвач и слуга, който изпълнява прищевки.Подозрителното му поведение на воин, който от сърце се бунтува от язвите на обществото бе усетено от по-наблюдателни зрители. Според тях с мъжкарското си поведение снощи той трупа имидж и тактиката му цели дълго да остане в играта.

Анализаторите в студиото на Ники Кънчев също видяха във вечно ухиления Иво Танев недобър човек. Най-точен беше светския лъв, за когото гологлавия шоумен от миналото е като матрак, който старателно се е покривал, но накрая му се показаха пружините.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.