Уникален тест ще разкрие същността ви (I част)

0
437

Ще научите доста интересни неща за себе си

Няма да ви коства много усилия да направите този тест, но пък за сметка на това ще разкрие доста неща за истинската ви същност.

За да направите този тест просто трябва да изберете една от трите черупки. След като вече сте го направили е време да преминем към резултатите.

Ако сте избрали черупка номер едно от този бърз тест, това означава, че вашата външност е коренно различна от вътрешността ви. Отвън вие изглеждате груби, но всъщност сте доста раними. Животът ви е преминал през множество бури, които са ви променили и към днешна дата сте много по-силни и мъдри.
Въпреки всичко, все още не можете да се избавите от белезите, които е оставил болезнения ви опит.

Ще научите доста интересни неща за себе си
Ще научите доста интересни неща за себе си

Също като плаката върху тази черупка и вашите белези могат да бъдат премахнати. Вие сте изключително чувствителна личност, но сте си създали груба външност, за да се защитите от агресивната външна среда.
От особена важност за вас е да избягвате контактите с хора, които ви натоварват с негативизъм.
Най-добрият начин да се отървете от негативизма в заобикалящия ви свят е като се обградите с хора, които са ценни за вас и игнорирате всички онези, които са ви неприятни.



Ако сте избрали черупка номер две от този експресен тест това означава, че от вас лъха огромно количество светлина, с която окъпвате всеки, който се доближи до вас.
Не се раздавайте толкова щедро, тъй като в противен случай рискувате да се почувствате зле в даден момент. Научете се да отказвате от време на време. това съвсем не означава, че ще лишите околните от светлината, която блика от вас, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.