Не го очакваше: Кичка Бодурова е смазана след това предателство!

0
394

Кичка Бодурова получи поредния жесток удар

Кичка Бодурова не очакваше и този съквартирант да й забие нож в гърба. Малко по малко естрадната прима изгуби всички, но този удар направо я довърши. И то когатд в най-известната Къща се беше възцарило привидно примирие. Станимир Гъмов, който бе на седмото небе от щастие, че при тях отново е една от най-желаните жени Преслава, й се озъби жестоко. След щурото парти, което спретна поп фолк дивата и пиянството на гаджето й Гъмов нещата отново зейната грозни и злободневни. Причината пак се оказа празния хладилник.

Е,това вече певицата от Лас Вегас не успя да преглътне. Тя обвини в детинщина Гъмов и Люси, че еднолично са извикали интернет сензацията Джорджано, за да ги забавлява с фалшивото си носово пеене. И заради хонорара му от седем стотака ВИП-овете са се лишили от храна.

Кичка Бодурова е страшно наранена
Кичка Бодурова е страшно наранена

Но Гъмов, заради изпитите чашки не успя да си държи устата й я нападна яростно. Той „услужливо” й припомни, че заради нея първо са изгубили около половината бюджет, но никой не я нападнал. Кавгата ескалира и той я нарече „селянка”, „комунистическа певица”, а тя го изпрати на училище и му препоръча правоговор.

„Омръзна ми да говоря със слабоумни хора”, контрира актьора. Но след като почерпеният кукловод хвърли в лицето на естрадната прима, че е „животно” нещата ескалираха. Кичка Бодурова заплаши новия любим на Преслава със съд.



Съсипана, Кичка се оттегли в тоалетната и даде воля на сълзите си. Гадното е, че никой, дори и жените не я утешиха или казаха есдна топла дума. Певицата е съкрушена, че е предадена и от един от най-верните си хора, Джино. Американският бизнесмен се тупаше в гърдите, че уважава жените, но й заби нож в гърба. На последните номинации той я посочи за изгонване, като каза че е егоцентрична и лицемерна. Кроткият Джино зверски избухна и срещу Луна. Так постъпи и комика Гъмов, който се нахвърли върху Кичка Бодурова с арсенал от обиди и вулгарности.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.