Страшна вкусотия за мезе или закуска и то само за 20 минути (лесно и много евтино)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тази рецепта е страшно бърза и много евтина, така че става, както се казва, за всеки ден

Предлагаме ви една от най-бързите рецепти за вкусна закуска или мезе, която се прави бързо и лесно като детска игра, а е и страшно евтина.

Това са кренвиршки с кашкавал и корнфлейкс, които стават адски апетитни и не изискват никакви усилия или особени умения в кулинарията. Едновременно с това пък са интересни на вкус и външен вид и ще разнообразят ежедневното ви меню.

вкусотия

Тези топчета от кренвирши, кашкавал и корнфлейкс стават адски вкусни, а се приготвят наистина за нула време

Даваме точната рецепта за приготвянето им и необходимите за това продукти, които сами ще се уверите – ги има във всяка къща.

Трябват ни шест кренвирша, малко корнфлейкс за паниране, две яйца, 150 грама кашкавал и олио за пържене. Нищо друго.Първо попарваме съвсем леко кренвиршите – за не повече от една минута във вряща вода и след това ги нарязваме на хапки. На всяка от тези хапки правим лек разрез, в който поставяме парченце кашкавал.

Загряваме олиото, разбиваме двете яйца и започваме да оваляме парченцата кренвирши първо в яйцата, а после в корнфлейкса. Може да съберем няколко парченца заедно, да ги оваляме и да ги пържим, за да станат по-големи и красиви топките.

Слагаме ги на тигана и ги запържваме докато видим, че са станали готови за консумация. Много вкусно, евтино и страшно бързо ястие, което ще ви хареса. От него става и отлично мезе или предястие, което без проблем може да предложите и когато са ви дошли гости. Да ви е много сладко!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Страшна вкусотия за мезе или закуска и то само за 20 минути (лесно и много евтино)”

  1. Ками

    окт. 23. 2015

    ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ??КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ,ЧЕ ПРОДУКТИТЕ ЗА ТЕЗИ МЕЗЕТА ГИ ИМАЛО ВЪВ ВСЯКА КЪЩА???ПОСТОЯННО СЕ ПИШЕ И ГОВОРИ КАК ДА НЕ КУПУВАМЕ КРЕНВИРШИ,ЗАЩОТО СА САМО СЛАНИНА,ОЦВЕТИТЕЛИ,КОЖИ,ХРУЩЯЛИ И ПОДОБНИ БОКЛУЦИ И ПИШЕТЕ ПРОДУКТИ,КОИТО ГИ ИМА ВЪВ ВСЯКА КЪЩА!!!ТОВА ЛИ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ИМА ВЪВ ВСЯКА БЪЛГАРСКА КЪЩА-КРЕНВИРШИТЕ БОКЛУЦИ???ИМАЙТЕ СИ ВЪВ ВАШАТА КЪЩА ЯЖТЕ СИ ГИ И НЕ АНГАЖИРАЙТЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ПОДОБНИ ТЪПИ СТАТИИ…ИМАЛО ГИ ВЪВ ВСЯКА КЪЩА,ЯВНО КРЕХВИРШИТЕ НЕ ВИ ИЗЛИЗАТ ОТ…КЪЩАТА

    Reply to this comment

Добавете коментар