Извънземните идват с мир на Земята!

0
425

Въпросът с извънземните вълнува хората, защото след години предстои да осъществим връзки и реални видими контакти

Точно по този въпрос в медиите се изнася голямо количество информация, за да могат хората да бъдат подготвени, когато този момент настъпи.

Едно от най-емблематичните предавания е „Въпрос на гледна точка“. Всеки четвъртък по news7 проф. Лъчезар Филипов дава пояснения за Вселената, за извънземните, за планетата, Галактиката и физичните закони, които ние все още не познаваме, но които съществуват, а ние реално им се подчиняваме.

Последното видео  със запис от предаването вчера изгледайте в края на статията. От него ще получите нова и любопитна информация за необятния и непознат свят около нас.

извънземните
Извънземните идват с мир при нас, твърди проф. Филипов

Това, което не само проф. Лъчезар Филипов, но и останалите уфолози твърдят е, че извънземните не идват при нас с лоши намерения, за да ни унищожат, а за да ни помогнат да напреднем още повече.



Според проф. Филипов, пирамидите, знанието на догоните, дори светлините на Перперикон са дело на извънземни.

Хората ги видели и осъзнали, че там става нещо по-висше от тях, затова превърнали хълма в светилище.

Както казва проф. Филипов ние жителите на Земята сме като пеленачета в очите на напредналите извънземни. Нашите лоши страсти и емоции, злоба, завист, омраза и други  ни превръщат в първобитни същества за извънземните.

Не веднъж проф. Филипов е казвал, че извънземните не могат да ни дадат още по-сложни и мощни технологии, защото ние ще се самоунищожим.

Затова научни трудове на Тесла и на Айнщайн са били изгорени от самите учени, понеже са криели свръх знание, което може да се превърне в  огромна опасност за цялото човечество.

Жалко за нас, защото вече можеше да живеем наистина в 21 век.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.