Ето това е вашата огледална зодия – знакът, с който се разбирате идеално!

0
708

Астролозите вярват, че човек изпитва най-силно и магическо привличане към своята огледална зодия

Всеки един от нас, който малко или много се интересува от зодии и зодиакални знаци, знае, че освен подразделението на знаците на водни, въздушни, огнени и земни, има още една категория зодии, на които обаче се обръща по-малко внимание. Това е вашата огледална зодия.

С този знак, категорични са водещите астролози у нас и в чужбина, съществува понякога необяснимо и магично привличане. Колкото и да звучи прозаично, противоположностите се привличат и тази древна теза намира постоянно проявления до днес, пише Фрамар.

Тъй като зодиакалните знаци в зодиака са 12, то всеки един от тези знаци си има своята огледална зодия. А ето и кои са тези огледални зодии.

Първият знак от зодиака е зодия Овен. Този амбициозен и целеустремен знак безупречно се разбира с представителите на зодия Везни, тъй като той внася разума, а Везните – придава любовен трепет на връзката между двамата партньори.



zodii
Открийте вашите огледални зодии и бъдете щастливи

Телецът и неговата постоянна битка по запазване на стабилността във финансовата и бизнес сферата си партнира успешно със Скорпиона, който пък е знак, който придава по-голяма стойност на емоциите във връзката. И двамата партньори от тези знаци оценяват сигурността и затова се чувстват комфортно заедно.

Третата комбинация е представителят на зодия Близнаци с огледална зодия Стрелец. Близнаците са пътешественици по душа, те са търсещи и вечно пробващи нови неща в живота си, докато партньорът от зодия Стрелец придава зрялост и мъдрост на връзката. Всеки един може да научи много от другия, категорични са астролозите.

Следващият знак от зодиака е Ракът. Този знак е истински вулкан от чувства. За него домът и семейството са свещени. Неговата огледална зодия е Козирог. Представителите на този знак са отдадени на физическото развитие, те са значително по-неподатливи на емоциите, затова и двете зодии се допълват перфектно.

Поредната комбинация сред огледалните зодии е тази между Лъв и Водолей. Докато царят на животните Лъвът държи изключително много на личностните качества в партньора, Водолеят залага много на мнението на околните, затова и той действа като коректив на гордия Лъв.

Представителите на зодия Дева са изключителни перфекционисти. Тяхната огледална зодия е Риби – хора, отдадени на емоцията, чувствата и често обвинявани, че летят в облаците. Именно тази комбинация между двете зодии е изключително успешна, тъй като Девите се грижат за злободневните проблеми, а Рибите – тяхната огледална зодия, внасят колорит във връзката.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.