Какво да правя? Той е с 23 години по-голям от мен

0
498

Личата ми драма е безкрайна

Не зная как да постъпя, много съм объркана. Личната ми драма е огромна. Той е с 23 години по-голям от мен, а аз съм на 27 г. Имах няколко нетрайни връзки и все с женени мъже. Не че не се разбирахме и те не правеха това, което аз искам, но винаги имаше нещо в мен, което не беше пълно. Не се чувствах себе си, не ми беше докрай комфортно. Те всички бяха с над 18 години по-големи от мен, сякаш съдбата ми е такава, да се влюбвам в доста по-възрастни мъже. Дали защото имаха нужда от четкане на егото си, дали защото аз изпитвах необходимост да се чувствам закриляна и да ми се изпълняват капризите, не знам. Вероятно личната ми драма е такава. С последното ми гадже обаче нещата се усложниха.

Моята лична драма е голяма
Моята лична драма е голяма

Той заема властова позиция в града, в който съм родена. Запознахме се в сайт за запознанства и още след първата среща почувствах странен трепет. Той не е особено красив, но е заможен, без да се изтъква по какъвто и да е начин. Но не заради финансовото му положение съм с него, не съм от тези момичета, които са с богати възрастни мъже заради пари. Нещата при нас са различни. Кара ме да се чувствам като истинска принцеса, изпълнява всяко мое желание, довършва изреченията и мислите ми.

Когато държи ръката ми съм на седмото небе от щастие, сякаш пътувам в една друга реалност, а не сме в този сив и скучен свят. А и на местата, на които ме води, винаги са скъпи, тежкарски и много изтънчени. Подаръците, които ми прави, също са главозамайващи. Ще кажете, лична драма.

Да, но не затова го обичам. В него откривам една друга душевност, която не намирам в момчетата на моята възраст. Той чете езотерична литература и изобщо се интересува от духовното. Винаги прави това, което аз искам и ми е страшно хубаво с него. Той обаче е женен, има едно пораснало дете и не зная дали връзката ни ще има бъдеще. Много е отговорен и не иска да наранява и съпругата си.



Но наскоро тя нещо надуши и започна да ми звъни по телефона и да прави панаири, а той сякаш постепенно се отдръпва. Твърди, че не може да ми даде това, което една млада жена иска. Не мога да го загубя, не искам да си отиде, но и пък разбирам, че с него нямам бъдеще. Но болката, която предчувствам от раздялата едва ли ще я преодолея.На кръстопът съм. Личната ми драма е голяма. Не зная какво да правя, депресирана съм и смутена, дайте ми съвет.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.