Прогнози за 2016: Какво ще ни очаква през 2016 г. разкриват най-великите пророци (ЧАСТ 1)

0
242

Какво ще ни сполети през идната 2016 година според това, което са пророкували най-великите пророци на всички времена

През годините винаги хората са се делили на тези, които атеистично не вярват на прогнозите на врачки, нумеролози и астролози, и тези, които са се вслушвали в думите на гадатели.

Днес няма да ви убеждаваме къде е истината – всеки може сам да прецени. Искаме да ви представим какво са казали най-великите пророци на всички времена за близкото бъдеще, което ни очаква, разкрива сайтът Изорайтър.

Няма да ставаме свидетели на Апокалипсис:

Светът няма да бъде унищожен през следващите месеци, колкото и нашите читатели фаталисти да не го вярват. Въпреки че Земята няма да претърпи катарзис, то ще станем свидетели на някои сериозни бедствия, през които ще премине човечеството ни.



Най-сериозната заплаха е от евентуална трета световна война, в която ще бъдат включени оръжия за масово унищожение. Именно тя вече е тръгнала от Близкия изток, където напрежението отдавна ескалира и е достигнало до глобален геополитически конфликт. Същевременно е важно да отбележим пророчеството на баба Ванга, че докато съществува Сирия, война няма да има.

2016
През 2016 година няма да има Апокалипсис

Нострадамус пък е предрекъл, че през 2016 година хората на Земята ще пострадат от убийствени лъчения по подобие на радиацията, която се появява от използването на ядрени оръжия.

В действителност, повечето велики пророци залагат огромни надежди на Русия и Китай, които в братски съюз и по силата на добрата воля ще могат напълно да изменят хода на историческите събития и да предотвратят световна война.

В този план САЩ вече не са сочени като суперсила, тъй като през предстоящата 2016 година страната ще изпадне в изключително тежка политическа и икономическа криза, която ще отслаби влиянието й като водеща световна сила.

В Западна Европа, много екстрасенси, гадатели и дори изследователи, като например Джеймс Хенсен, прогнозират тежки природни и икономически катаклизми, а именно, поради глобалното затопляне, наводняването на част от континента, и дори, разделянето на Евросъюза през 2016 г.

Следва продължение…

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.