Карта с посланията от Ангелите за 27 октомври от Дорийн Върчу (ФОТО)

0
224

Наред със седмичните съобщения от Ангелите, д-р Дорийн Върчу ежедневно представя на своите почитатели карта с послания и насоки за деня

Както споделя Дорийн Върчу, след като получила насока да използва Magical Mermaids and Dolphins Oracle Cards – Картите с вълшебните русалки и делфини, тя ги размесила и изтеглила картата за 27 октомври.

Картата е Tranquility – Спокойствие.

Посланието на картата е да отделите време за почивка и отмора в тишина. Насладете се на своята самота, отдадени на полезна грижа за вас самите. Това е особено важно в период на пълнолуние.

На картата русалката взема вана, за да отпочине и да се зареди с нови сили.Вие също можете да вземете хубава вана със соли, но можете да отидете на сауна, защото там ще подобрите своето кръвообръщение, ще се изпотите максимално и ще изчистите натрупаните токсини, съветва ни Дорийн Върчу.

doreen
Спазвайте препоръките на Дорийн Върчу и ще изпитате блаженството на живота

Можете да направите още нещо полезно, за да се детоксикирате.

През целия ден бъдете заобиколени от фина и нежна енергия, която ще ви помогне да релаксирате още по-добре.

Днес не трябва да бързате. Не е нужно да свършите цялата работа на един дъх.

Забавете малко темпото и помислете за своето тяло и дух.

Можете използвате вашето въображение и да се отморите с други ваши любими занимания, за които все не можете да намерите време. Сега е моментът да отидете на фризьор, на маникюр, на фитнес, на театър или кино, или просто дари да побъбрите с приятели, ако така ще се отморите и заредите с положителни емоции за следващите дни.

doreen-kard
Картата, която Дорийн Върчу изтегли за 27 октомври

Настоящата седмица е изключително емоционална, научихме и от Нели Конуей, докато предаваше посланията от Ангелите ТУК >>>.

Превод от английски език: Милена Христова.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.