Прогнози за 2016: Какво ще ни очаква през 2016 г. разкриват най-великите пророци (ЧАСТ ІІ)

0
309

Какво ще ни сполети през идната 2016 година според това, което са пророкували най-великите пророци на всички времена

Част 1 с предсказанията можете да прочетете ТУК>>>.

Павел Глоба

Руският астролог Павел Глоба вече повече от 30 години дава изключително точни прогнози за бъдещето. Според него 2016 година ще бъде знакова за всяка страна, като на първа линия отново ще изпъкнат онези държави, от които зависи съдбата на планетата ни.

През следващата година икономически и политически крах очаква САЩ и Европейския съюз. Икономическата криза ще произтече от факта, че в Америка започва тотална разруха и политически неуредици, а ЕС просто е на път да се раздели.



Кризата на Евросъюза се усеща и днес, но през 2016 година Португалия ще обяви банкрут, а после и Великобритания ще реши най-накрая да излезе от съюза. Това ще бележи началото на краха на Европейския съюз, който в края на годината ще престане да съществува.

Великобритания ще се върне към британската лира и ще загърби еврото като разплащателно средство. Страната ще затвори границите си за чужденците и ще възвърне визовия режим за всички, които искат да посетят Острова.

2016-god
През 2016 година Апокалипсис няма да има

Русия лесно ще преодолее световната икономическа криза и ще укрепи своите позиции благодарение на Евразийския съюз, чрез който ще се противопостави на НАТО като много по-мощна алтернатива, смята Павел Глоба.

Самият Евразийски съюз ще се разшири през следващата 2016 година, като в него ще влязат Гагаузия, Приднестровието, а по-късно и Нова Русия – обединението на области, които са обитавани от хора, които не желаят да живеят в Украйна.

В Украйна пролетта ще дойде с поредната революция, която ще бъде предизвикана от тези, които искат да сътрудничат на Русия и Евразийския съюз. Настоящите украински лидери, които в момента изповядват прозападната линия на поведение, просто ще си тръгнат.

А относно природните катаклизми, Павел Глоба предрича възможно затопляне на климата, особено в Западна Европа, като проливни дъждове ще залеят Великобритания, Италия и Балканските страни.

Следва продължение…

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.