Прогнози за 2016: Какво ще ни очаква през 2016 г. разкриват най-великите пророци (ЧАСТ ІІІ)

0
313

Какво ще ни сполети през идната 2016 година според това, което са пророкували най-великите пророци на всички времена

Пророчествата от Част 1 прочетете ТУК >>>, а от Част 2 ТУК >>>.

Нострадамус

Изключително интересните думи на Нострадамус често отварят страниците на бъдещето на човечеството и се сбъдват със забележителна точност. А ето какво този велик пророк е написал за събитията, които ще ни сполетят през 2016 година.

Глобалните природни катаклизми и кървавите войни на Близкия изток, за които споменава Нострадамус, ще вземат немалко жертви. Конфронтацията в района между двете страни, както и ситуацията, при която хората в тюрбани буквално ще се избият един друг, ще въвлекат в тази кавга много други държави. Това може да доведе до Трета световна война, смята пророка.



В допълнение, той казва, че в края на годината ще се случи събитие, което може да се възбуди целия ислямски свят, и след това да започне тридесет годишната война между християни и ислямисти.

В резултат на това ще се установи на Земята една обща религия. Но какво тайнствено събитие ще се случи, Нострадамус не уточнява.

В думите на средновековния пророк учени разкриват глобалните природни бедствия, които очакват човечеството през 2016 година.

2016
Прогнозите за 2016 г. от Нострадамус

Най-засегната ще бъде Европа, която е в очакване на голямо наводнение през пролетта на следващата година. Проливните дъждове в продължение на няколко месеца ще се наводнят Великобритания, Италия, Унгария и Чехия.

Това пророчество съвпада с думите на Павел Глоба, един от най-популярните астролози на нашето съвремие.

В Америка пък ще бушува опустошително торнадо с безпрецедентна сила.

Силно засегнати от природата ще са Русия и Австралия.

В страната на кенгурутата ще избухнат най-силните в историята на Австралия горски пожари, които няма да могат да бъдат потушени до есента.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.