Каква е истинската история на човечеството?

0
231

Прието е да се счита, че човечеството има сравнително кратка история, но редица артефакти, откривани по целия свят, опровергават подобно схващане, доказвайки, че може би именно в най-древни времена е имало развита наука и технологии

Още древните автори разказват за отминали времена, в които светът се е радвал на невиждан просперитет. Такъв е и разказът на Платон за легендарния континент Атлантида, изчезнал в резултат на ужасяващ катаклизъм преди хиляди години, но чиято история не е забравена.

Като подобно свидетелство се приема и известната в цял свят карта на турския адмирал Пири Реис от XVI век, на която са изобразени множество територии (включително Антарктида без ледената си покривка), за чието съществуване по това време никой не е и подозирал.

В древни геологични слоеве вече векове биват намирани необичайни артефакти, чиято възраст се определя на стотици хиляди и дори милиони години, които науката просто не може да свърже с познатата история.

Предполага се, че причината за изчезването на тези развити древни цивилизации е или мощен природен катаклизъм, или самоунищожение, тъй като по света се откриват следи, свидетелстващи за древни ядрени войни. Наред с това в легендите на много народи се разказва за световен катаклизъм – ужасяващ и невиждан потоп, споменът за който остава в паметта на поколенията.



история
Каква е истинската история на човечеството?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.