България се гордее! Ето как Слави Горанчовски разби американците и донесе всички трофеи в Родината! (СНИМКИ)

0
581

Слави Горанчовски е същински потомък на великия българин Дан Колов, който отиде в САЩ и разби американците, така както го осъществи и нашето момче тази година

Слави Горанчовски Слави Горанчовски се яви на поредица от състезания и за няма и 20-ина дни овърша де що можеше, тотално размазвайки конкуренцията в САЩ. Започна с победа и първо място на NPC Southeastern USA, след това взе първо място на NPC Ft. Lauderdale Cup, където спечели и титлата  Абсолютен Шампион и накрая окончателно разнищи американците на турнира NPC Dayana Cadeau Classic, грабвайки за пореден път първото място, въпреки обстоятелствата, поради които можеше да не се яви на състезанието – пътувайки от турнир на турнир, разстоянията в Щатите са големи, пука гума и закъснява за кантара с 6 часа. Въпреки това съдиите правят компромис и го допускат да се яви на подиума с всички останали, където разказва играта на участниците.

Днес Слави Горанчовски се завърна в България, донасяйки в Родината всичките титли, които едва събра в куфара, предвидливо заминал с него полупразен. Преди часове той сподели в профила си във Facebook своята равносметка след победоносното си турне в САЩ, като в надслова си Слави цитира думите на Дан Колов, а именно: “Силен съм, защото съм българин!”

Ето това е тайната на Слави Горанчовски за четирикратната му победа на всички състезания в САЩ, отвявайки напълно конкуренцията, доказвайки за пореден път, че България е номер 1 и не се задоволява с второ място. Всички българи се гордеем с нашето момче и му пожелаваме успех в кариерата, за да продължи да радва страната си! Браво, Слави! Ти си абсолютен шампион!

Слави ГоранчовскиСлави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски снимки

Слави Горанчовски

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.