Фреди Меркюри е закодирал тайната си в песен! (Виж коя е)

0
483

Фреди Меркюри е запазил личната си драма в една от песните си

Гениалният Фреди Меркюри се е страхувал и не смеел да каже истината на семейството си. Тъй като родителите му са били религиозни и консервативни, до края на живота си вокалиста на „Куин” не е успял да си признае тайната си.

Светът го обичаше, но той остана неразбран за него. Затова Фреди Меркюри е закодирал тайната си в една от най-любимите си песни „Бохемска рапсодия”. Самото парче си е истински прецедент в шоубизнеса. Познатата песен не е изключение нито като времетраене, нито като сила или послание. То обаче е едно от най-изпълняваните парчета на култовата група, а тя е сред любимите на легендарната звезда. „Бохемска рапсодия” е била повече от обикновена. В нея гениалния музикант е закодирал своето послание към света, защото не е успял да каже кой е всъщност.

Фреди Меркюри тайната от семейството си
Фреди Меркюри тайната от семейството си

Фреди не само е умеел да купонясва, той е вихрил шеметни оргии, за които още се носят легенди. Но е бил различен и смирен пред най-близките си.Певецът бързо се пресели в отвъдното, но остави ярка звезда след себе си. Но за ужас на пуританите той живя така, както и бързо изгоря. Шеметно, провокативно, той разби всякакви клишета по това време.Единственото, което не успя да признае на своите родители бе това, че харесва и представители от своя пол.

Всички знаем коя жена грабна сърцето на Фреди Меркюри. Тя стана и наследница на милионите му.Но малко хора знаеха и другата му тайна. Един от партньорите му разкри, че той не се страхувал да експериментира, само се притеснявал семейството му да не научи за това, за да не ги нарани.



Затова е използвал варианта да си признае завоалирано чрез „Бохемска рапсодия”. В парчето посланието е ясно, но си остава скрито. С текста „Мамо, убих човек. Дръпнах спусъка и сега той е мъртъв”, според биографа му Лесли Джонс певеца се разголва и казва какъв е. По безспорен начин, пред света Фреди Меркюри показва, че „онзи човек” вече го няма в него, сега е друг. Той е това – обича да си ляга и с мъже, дори повече от представителките на нежната половина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.