Правете това само по 15 минути на ден ако не искате да ви хване грип!

0
316

Това е една от най-ефикасните застраховки срещу грип и е наистина елементарна

В сезона на вирусите и грипа ви предлагаме един наистина ефикасен и изпитан начин да се предпазите и да останете здрави чак до пролетта.

Схемата е много лесна – нито пиете лекарства, нито хомеопатични продукти. Трябва ви само един най-обикновен български чесън или по-точно само една скилидка от него.

грип
Тази хитрина спасява от грип и това е наистина доказано

Измийте я, обелете я и я лапнете цяла, а още по-добре разрязана на две като взимате едната половина. Това е. В продължение на поне 15 минути всеки ден просто смучете чесъна, без да го дъвчете или гълтате. Само го смучете колкото може повече, а после го изплювате.

Колкото и невероятно да ви се струва, това единствено действие ще ви предпази от всички възможни вируси и грип, а също така ще засили страшно много и имунната ви система.



Колкото до лошия дъх в устата, не се притеснявайте. Това, че не дъвчете и не гълтате скилидката чесън гарантира, че само с едно добро миене на зъбите, всички остатъци от аромата му ще изчезнат окончателно.

За да сте по-спокойни, може да сдъвчете и малко пресен магданоз, след като си измиете зъбите. Но вярвайте, че с тази хитрина наистина ще се разминете с грипа, а това си заслужава да опитате поне.

Тази практика обаче е забранена за малки деца до поне 12 години, защото има опасност да погълнат без да искат чесъна и да предизвикат задавяне. На децата просто им давайте повече ястия с чесън, за да ги запазите здрави.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.