Стивън Хокинг разкри истината за Господ?

0
548

Физикът се е уверил в това след случка с доведения му брат

Известният физик Стивън Хокинг разкри истината за господ.

Ученият твърди, че в последните години хората стават свидетели на сближаването между два свята, макар и да не го осъзнават.
Стивън Хокинг е категоричен, че Господ съществува. Изявлението на учения бе направено по време на реч, изнесена в университета в Кеймбридж, посочвайки, че се основават на дългогодишните му наблюдения на Вселената.

Според Стивън Хокинг, ако не съществува висша сила, планетата не е в състояние да се създаде до най-малкото съвършенство по естествен път.
Ученият твърди, че е стигнал до този извод и след множество математически изчисления. Той е категоричен, че съществуването на всичко това е невъзможно, ако не съществува факторът „създателят на всичко”.

Физикът се е уверил в това след случка с доведения му брат
Физикът се е уверил в това след случка с доведения му брат

Стивън Хокинг се заел с доказването на висш разум, след като доведения му брат Едуард изпаднал в клинична смърт, след което като по чудо се свестил.
След случката Едуард разказал, че във времето, в което е бил на другия свят се е убедил, че Господ наистина съществува.



Физикът посочва, че религията вярва в чудеса, които не са съвместими с науката, но те наистина съществуват. Един от множеството примери е човешкото око, което според учения представлява топка желе, плод на научно познание. Със сигурност окото и не само, са създадени от висш разум, който хората наричаме с различни имена – Господ, Вселена и др., убеден е Стивън Хокинг, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.