Непознато морско същество беше заснето

0
242

Шотландски турист успя случайно да заснеме непознато водно същество по време на морска разходка край гръцкия остров Корфу, което впоследствие показа и в интернет

Автор на любопитните изображения е 52-годишният шотландец Харви Робъртсън, който успява да заснеме тайнственото морско същество недалеч от бреговете на гръцкия остров Корфу, разположен в Йонийско море.

Става ясно, че Харви пътува в морето с лодка в компанията на семейството си и заснема морски пещери в района. Докато снима една подобна пещера, той прави няколко снимки, без да гледа особено внимателно какво по-точно се улавя от обектива му в този момент. Едва по-късно той забелязва, разглеждайки направените до този момент снимки, нещо необичайно, което не е успял да забележи – фигура на странно същество, чиято муцуна и очи се забелязват сравнително ясно на заснетите изображения, но долната част на тялото му остава скрита във водата.

Експерти така и не успяват да причислят тайнственото създание към някой известен на науката животински вид. Има предположения, според които това може да е мутирал делфин, риба луна или белуга, но нито едно от тях не звучи убедително, тъй като въпросните видове населяват други райони на света и са с други размери.

същество
Тайнственото морско същество



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.