Далечна звезда разкрива любопитни факти за Вселената

0
638

Предполага се, че тази звезда се манипулира от извънземните

Тебита Бояджин, която е главен астроном на университета в Йейл разкри любопитни факти за Вселената, базирани на информация от далечна звезда.

Тя твърди, че е трудно да се повярва на това, което виждат, тъй като всяка разкрита от тях история за Вселената среща стотици аргументи против.
Авторитетният учен уточнява, че става дума за отдалечената звезда KIC 8462852, трептенията на която все още не са разгадани изцяло от науката.
Най-странното в цялата тази ситуация е, че необичайното небесно тяло изчезва от небосвода през определен времеви период.

vselenata Неотдавна проф. Бояджин издаде книга, в която разкрива интересни подробности за отдалечената звезда от Вселената, в която разкри възможните причини за необичайното й поведение. Дебелият том успя да привлече дори интереса на Кралското астрономическо общество, което даде няколко научни конференции, посветени на твърденията й.
Професорът е защитник на тезата, че странното поведение на звездите е вследствие на дейността на извънземни цивилизации.

Тя и колегата й астроном Джейсън Райт работят усилено по създаването на специалния протокол за търсене на признаци за съществуването на извънземна цивилизация.
Те са на мнение, че отдалечената звезда KIC 8462852 е точно това, което са търсили дълго време и ще разкрие любопитни доказателства и потвърждения, че не сме сами във Вселената.
Те са на мнение, че странните премигвания на отдалечената звезда са в резултат на множество мегаструктури, построени в орбитата й.



Единствената причина, поради която теорията на двамата учени не е срещнала присмех сред останалите е огромният им авторитет, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.