Мистериозните червееви дупки във Вселената

0
562

Пространствено-времевите тунели, наречени червееви дупки, се считат във физиката за възможни проходи между различни месат и светове, които невъобразимо развита цивилизация може да използва

Счита се, че тези червееви дупки съединяват не само две отделни точки в собственото ни триизмерно пространство, но и две напълно различни паралелни пространства.

Червеевите дупки позволяват да се пътува и през самото време, заради което не само свързват две отделни точки в пространството, а освен това и тунели между пространството и времето.

За разлика от страховитата черна дупка, на която нищо във Вселената не може да се изплъзне, в червеевата дупка, съпоставима  с нейната гравитация, подобно нещо е теоретично възможно.

Някои налични данни карат учените да смятат, че и в центъра на нашата собствена галактика Млечния път има червеева дупка, която много напреднала цивилизация може да използва за различни свои пътувания.



Според една любопитна хипотеза НЛО, наблюдавани от векове по цял свят, всъщност са управлявани от нашите собствени потомци от бъдещето, успели да овладеят тези все още фантастични за нас технологии за придвижване. Може би те се връщат назад с изследователска или пък дори туристическа цел.

дупки
Червеевите дупки във Вселената

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.