Седмичен хороскоп от 26 май до 1 юни 2014 г. – 2 част

0
548

Вашият седмичен хороскоп (от 26 май до 1 юни 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ви предстои да разрешите отдавна отлаган, но наистина важен въпрос. Доверете се на своята интуиция! Постарайте се да завършите всичко започнато, възможно най-скоро. Така през уикенда ще ви остане повече време за дома, семейството и взаимоотношения с хората, които обичате.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Започнете настоящата седмица с борба за личен успех и със сигурност няма да съжалявате! Тези дни вие определено сте в състояние да се окажете на гребена на успеха и любовта. Нима това не заслужава упорита работа и непрекъснат контрол над емоции, думи и действия? Постарайте се за себе си и близките хора!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Настоящата седмица може да стане отправна точка на вашите победи! Не пропускайте появилата се възможност за промяна към по-добро! Разбира се, възможно е, от множеството приключения, срещи, и неочаквани, и интересни ситуации, да не се получи нищо конкретно и полезно, но пък впечатленията ще ви стигнат за достатъчно дълго време!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Време е за преоценка на жизнените ценности. Готови ли сте? Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица вие имате всички шансове да излезете победители от битката със самите себе си и с обстоятелствата, дори и с неочакваните промени. Тези дни се появяват наистина интересни възможности. От това как ще се разпоредите с тях, зависи финансовото и личното ви благосъстояние в близко бъдеще!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Разкъсвате се между своите желания и реалните възможности? Не се суетете! През настоящата седмица вие определено сте в състояние да се справите с всичко, което е необходимо да се направи. И помнете че се трудите за своето бъдеще. През уикенда отделете повече внимание на своите близки. Не забравяйте, за постигането на поредния успех ще ви помогнат именно те.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица събитията и ситуациите се превръщат в бързо и енергично течение. От вас се иска просто да съумеете да плувате в безопасните и защитени места, богати на възможности и късмет. Най-важното е да не изгубите вярната посока!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...