Седмичен хороскоп от 13 октомври до 19 октомври 2014 г. – 2 част

0
560

Вашият седмичен хороскоп (от 13 октомври до 19 октомври 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп настъпва благоприятно време за сключване на важни споразумения и търсенето на съмишленици. Успехът ви съпътства, но не бързайте да го разпилявате за дреболии. За постигане на важна цел ще трябва да преразгледате някои житейски принципи. Вслушвайте се в гласа на разума и не прибързвайте с решенията!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Постарайте се през настоящата седмица да разпределите времето си правилно между работа и почивка. Ако нарушите разумния баланс, може да ви изненадат проблеми със здравето. Всички делови въпроси следва да бъдат решавани експедитивно, без ненужни колебания и отлагане. Не се оставяйте на скуката – прекарайте още един приятен уикенд с приятели.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Сега не трябва да си позволявате отпускане – събитията могат да изискват упорита работа и вземане на бързи решения. Не се притеснявайте, вашите изяви през настоящата седмица носят успех и признание сред околните. Кратко пътуване или смяна на обстановката ще ви се отразят добре. Последвайте своята интуиция и влезте във вихъра на събитията!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп важно е да спечелите авторитет и да завоювате доверието на околните. Затова посветете седмицата на активно общуване, като избягвате личните пристрастия. Стъпете здраво на краката си и помислете за близкото бъдеще. Вероятно ще се наложи да ограничите някои разходи, за да направите перспективни финансови вложения.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Сега е необходима повече дипломатичност и гъвкавост, като не пренебрегвате гласа на интуицията. Очакват ви добри новини и нови перспективи. Настоящата седмицата може да ви изправи пред сериозно решение, от което зависят бъдещи събития в живота ви. Потърсете нова сфера за приложение на своите идеи и възможности. Имате причина да празнувате, подарете си един романтичен уикенд!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп  голяма част от това, което пожелаете през настоящата седмица може да се сбъдне, затова бъдете внимателни в своите желания. Или поне определете по-точно, какво искате. Научете се да се съчетавате старото и новото, като се изхвърлите всичко излишно. Почивните дни са идеално време за парти, не пропускайте да се изявите в най-добра светлина.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.