Д-р Сергей Бубновски: Заздравете вашата имунна система по този начин и няма да боледувате

0
1438

Д-р Сергей Бубновски предлага нов по-различен начин за заздравяване на вашата имунната система. Не само чрез полезни храни, напитки и витамини

Д-р Сергей Бубновски препоръчва използването на ледена вода за силна имунна система от края на лятото до пролетта

Всички знаят, че приемът на витамин С е особено важен за човешкото здраве и за имунитета. Всички храни – плодове и зеленчуци, богати на витамин С са жизнено важни.

Д-р Сергей Бубновски препоръчва и нещо различно. Вечер, след като се приберете вкъщи от работа или от занятията в училище или в университета, да направите лесно и  полезно закаляване. Това закаляване на организма се извършва със студена вода.

За целта трябва да си налеете във ваната, в корито или в дълбок леген ледена вода, която е до 15 см.

Влизате във ваната, стъпвате в легена или коритото. Топите своите крака и престоявате в ледената вода от 10 до 15 секунди.



Излизате бързо и незабавно подсушавате краката си с груба кърпа.

Задължително обувате дебели и плътни вълнени чорапи.

Тази процедура се прави всяка вечер.  След 7-8 до 10 процедури, вие сами ще усетите колко по-здрави и по-силни се чувствате, твърди д-р Сергей Бубновски, цитиран от mall359.

Ако сте се разболели от грип, трябва да стъпвате в ледената вода на всеки 4 часа. По този начин ще накарате кръвообръщението да се движи много по-силно. Студената вода ще събуди своите жизнените енергии на тялото. Благодарение на тяхната активност организмът ще може лесно да се пребори с вирусите.

Подобно закаляване на имунната система е добре да се прави няколко месеца. От края на лятото или началото на есента до края на пролетта.

През лятото е добре да ходите боси по тревата, за да можете да поемате от жизнената енергия на планетата. Този съвет е даден от  Учителят Петър Дънов.

Освен това той съветвал да седите на скали или големи камъни, които са нагрети от слънцето. Така се зареждате със слънчевата енергия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.