Жаждата за мъж ми „изяде” главата! (Само провидението ме спаси)

0
327

Желанието ми за мъж се оказа най-голямата ми лична драма

Моята лична драма ми е обеца на ухото за цял живот. Аз съм на 42 години и имах силното желание да срещна желания мъж. Бях разочарована от няколко провалени връзки и силно исках да имам грижовен човек до себе си. Живея в село и там избора изобщо не е голям. Имам възрастна майка, баща ми почина преди пет години. Професията ми също е скромна, продавам в селския магазин.

Роднини и приятелки ме навиха да дам обява в сайт за запознанства. Никога не съм се взимала за много красива и затова безумно се зарадвах, че 46-годишен мъж откликна на обявата ми. Пристигна да се запознаем. Оказа се не само чаровник, но и имотен. Представи се за бивш военен, който има собствена просперираща фирма за дограма в областния град. Изобщо мъжа мечта.

Личната ми драма не е за вярване
Личната ми драма не е за вярване

На всичкото отгоре и той не бил семеен, защото досега не срещнал своята „сродна душа”. А пък как говореше за духовното, думи нямам. Запознах го със своята майка и моите роднини в село- вуйчо и леля. Всички много го харесаха. Беше обаятелен, сладкодумен и поиска да се оженим.

На втората среща обеща да ми поправи лаптопа и плазмения телевизор, които бяха повредени. На третата беше още по-грижовен. След като разбра за ниската пенсия на майка ми и големия й стаж заяви, че има свои хора в съответните институции, които да й увеличат пенсията. Обаче услугата струвала хилядарка. Мама нямаше толкова и му даде седемстотин лева, като обеща останалото да му брои след като нещата се случат.



Е, случиха се. Два, три месеца от него нямаше ни вест, ни кост, телефона му беше изключен. Подадох жалба в полицията. Оказа се изпечен измамник, който лежал за това и в затвора. Такава лична драма не пожелавам на никой.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.