Алекс Сърчаджиева изгони Иван Ласкин! (Актьора хлътна по Мис България)

1
365

Алекс Сърчаджиева е бясна на мъжа си Иван Ласкин

Чаровната водеща Алекс Сърчаджиева място не може да си намери от яд и срам заради нестандартния си съпруг. Снощи обаче „момчето от село Рупча” надмина и най-смелото й желание да не й пука от неговите постоянни изцепки. Отново Ласкин показа колко е силно впечатлени привлечен от Мис България 2009, Антония Петрова-Бередин. Вярно е, че дипломираната юристка провокира и не спира да изненадва.

Тя е в някаква непрекъснато безмълвна война с шестата по хубост Жени Калканджиева.
Красавицата и звяра (в случая по-известната като „мис Крокодил” мисис Русия 2012) пак посегна на мъжката вярност. Тя се появи във вид на снощния лайф, от който потекоха лигите на водещия Ники Кънчев и на Иван Ласкин, пише „Всеки ден”. Разбира се, лорд Евгени Минчев не се впечатли от провокативния й тоалет по разбираеми причини.

Алекс Раева много е набрала на Иван Ласкин
Алекс Сърчаджиева много е набрала на Иван Ласкин

Ласкин обаче не устиска и направо се изцепи в ефир, че „много му се ядат дини”. Поводът беше огромното деколте на Антония Петрова и напращелите й моцарели, които взривиха не само мъжете в студиото, но и целия ефир. Определено съпругата на руския олигарх е готова на всякакви женски хитрости, за да задържи вниманието на аудиторията върху себе си. Тя обаче изобщо не се впечатли от ококорените погледи на силния пол върху деколтето й, което мереше по дълбочина Марианската падина.

Иван Ласкин категорично не издържа на напъна и на изскочилите й съблазни и без свян се отдаде словесно на изкушението. Разбира се, защото беше на екран той не си позволи повече от палаво интелигентно подхвърляне, с което замаскира мерака си за нещо повече. Реакцията му обаче така вбесила неговата законна половинка, че Алекс Сърчаджиева се зарекла същата вечер да го натири от дома им, доверяват нейни близки дружки.



Дали чаровната телевизионна водеща е изпълнила заканата си историята мълчи, но Иван Ласкин обещал повече да не е така директен, а да е обран като останалите мъже в студиото. Дори Антония Петрова следващия път да се появи без дреха в студиото на Нова телевизия, за да ръси дълбокомислените си коментари, той се зарекъл да си трае.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.