Нумерологичен хороскоп за ноември (II част)

0
380

Ето какво ви е начертала съдбата за ноември

Несъмнено нумерологичният хороскоп разкрива най-точно какво ви е подготвила съдбата, тъй като е изчислен на база на личните ви данни – дата, месец и година на раждане.

Всеки сам може да прецени за себе си доколко да се довери на нумерологичния хороскоп. Разбира се, не трябва да се осланяте само и единствено на това, което сочи този хороскоп, тъй като животът е доста динамичен и могат да ви се случат редица неща, но пък чрез него ще добиете представа какво ви очаква поне в общи линии.

Преди да преминем към нумерологичния хороскоп, трябва да подчертаем, че е необходимо да сведете числата до едноцифрено число, освен в случаите, в които полученият резултат е 11 или 22.
Ето и резултатите:

Ето какво ви е начертала съдбата за ноември
Ето какво ви е начертала съдбата за ноември

7
Време е да обърнете повече внимание на служебните си задължения. Направете задълбочен анализ на успехите си на работното си място и ако не се чувствате добре, сменете работата си.
Бъдете по-смели и се насочете към мечтаната от вас длъжност.



8
Според нумерологичния хороскоп през този месец ще пожънете плодовете от положения труд на работното място. Отделете повече време за спорт, четене и приятелите ви

9
Този месец ви предоставя идеална възможност за издигане в професионалната стълбица. Не зачерквайте състрадателността си към околните, докато преследвате целите си.

11
Този месец ще ви предостави възможности за нови запознанства и приятелства. Ще се срещнете с различни хора и ще ви се разкрият възможности за нова, по-вълнуваща работа.
На новото работно място ще се чувствате по-безгрижни, тъй като ще бъдете по-добре платени.

22
Отдайте се на спонтанността и забавленията през този месец, за да избягате от рутината. Стресът покрай усилената ви работа ви идва в повече, така че е време да помислите и за себе си.
Създайте здравословен баланс между забавленията и ангажиментите си, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.