Да простя ли изневярата му? Мразя го и го обичам

0
315

Мисля, че личната ми драма ще ме съсипе

Личната ми драма е огромна, така си мисля. Животът ми до моите 55 години беше почти безоблачен. Съпругът ми е на 61 години. Имаме прекрасна дъщеря, омъжена и внуче на три годинки. Семейството ми беше задружно и сякаш облаците не спираха при нас, буреносните. Мъжът ми има добър бизнес и не ми даваше да работя. Грижех се за дома, семейството и нищо не ни липсваше.

Докато един ден реших и аз нещо да правя, започнах почасово работа в една рекламна агенция. Имам все още атрактивна визия, поддържам се и не ми личат годините. Често са ме правели с десетина-петнадесет години по-млада.

Мъжът ми изневери с друга
Мъжът ми кръшна с друга

Този ден вместо в седем вечерта се прибрах още към четири и половина следобед. Външната врата беше заключена и си помислих, че дъщеря ми е дошла и просто не е дръпнала клюка. След дълго и продължително звънене на вратата се показа моя. Рошав, гледаше уплашено, гузно, смутено. В това време от тоалетната се измъкна една наша комшийка. Тя беше с година и ли две по-голяма от мъжа ми.

Идваше от време-навреме у дома, давахме й да се нахрани, взимаше и пари назаем, които „забравяше” да върне. Намерих чорапогащника й на спалнята си. Погнусена избягах при дъщеря си. Разказах й цялата история, тя и зетя ме подкрепиха.



Не след дълго пристигна и мъжа ми. Кълнеше се, че само мен обича, това било просто нагон, тя му се предложила и все в този дух. Много съжалявал, повече нямало да се повтори, никога не бил ми изневерявал, за него съм единствената, все в този дух.

Нямах дом, пари и професия, затова се върнах при него. А как се стараеше, дори ме заведе на почивка в чужбина. Държи се като влюбен хлапак, но аз не мога да му простя. Хем го мразя, хем го обичам и чакам отново да кръшне. Някой ще каже, лична драма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.