Скоростна диета – с нея гарантирано топите 7 килограма за 14 дни

0
458

Диетите за отслабване са много и най-различни, но не всички от тях са наистина ефективни

Дамите отлично знаят колко видове диети има по света и с колко от тях сме се захващали през годините. Личният ни опит обаче сочи, че диети бол, но наистина ефективни диети малко.

Затова днес ви предлагаме една изпитана диета, с която скоростно и гарантирано отслабваме и сваляме цели седем килограма за 14 дни или две седмици.

Важно е обаче да имате силна воля и да не се изкушавате да хапвате нищо друго, освен това, което е определено в менюто. Дори и да ви е трудно през първите дни, още на третия ще сте вече свикнали, а на четиринадесетия огледалото и сантиметърът ще възнаградят усилията ви.

Тази диета за скоростно отслабване се прави само с айран и зърнени каши. Това е. Само това може да консумирате през двете седмици като ви се дава един единствен ден – между седмия и осмия, в който може да си угодите на душата, преди да започнете втората седемдневка от диетата.



Зърнените каши, с които трябва да закусвате, да обядвате и да вечеряте, могат да бъдат от овесени ядки, елда, трици и каквито искате други нерафинирани зърна. Тези каши не бива да се варят, а само да се заливат зърнените храни с вряла вода.

Залейте кашата, разбъркайте я хубаво и оставете за една нощ в хладилника. Количеството е по ваш избор, но не бива да подслаждате с нищо сладко зърнените си каши – плодове, мед, захари или сол са напълно забранени.

Всеки ден пийте и по един литър айран, но от кисело мляко с ниска масленост и консумирайте отделно поне литър и половина или два литра вода.

диета
С тази скоростна диета ще свалите 7 килограма за две седмици

 

Тази скоростна диета наистина е предназначена за спешно отслабване, а ефектът е видим за очите, не само за сантиметъра или дрехите. След диетата обаче е необходимо да започнете захранване по малко и да хапвате почти всичко, но в малки порции три пъти дневно. Разбира се, вредните и мазни храни са напълно изключени и след това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.