Ето как да заредите телефона си двойно по-бързо

0
258

Този трик наистина действа

Предлагаме ви трик, който освен време ще ви спести и пари, тъй като ще можете да заредите телефона си двойно по-бързо.

Със сигурност ви се е случвало да излезете някъде по спешност и поглеждайки телефона да установите, че батерията му е почти към края си и всеки момент ще ви предаде.
Ако ви се налага да зареждате ежедневно телефона си, тъй като батерията му не издържа дълго или поради прекомерната му употреба, то този трик със сигурност ще ви бъде от полза.

Когато сте вкъщи или в офиса си, това че батерията на телефона е тръгнала да пада не е проблем, тъй като зарядното обикновено е някъде около вас. Разбира се най-добре е да предвиждате разхода на батерията на телефона си и да го зареждате своевременно, за да не ви предава в най-неподходящия момент.

Този трик наистина действа
Този трик наистина действа

Ако сте се сетили в последния момент, че трябва да го зареждате, то този номер наистина ще ви бъде изключително полезен, тъй като освен, че ще спестите време, ще спестите и средства, защото ще го заредите за двойно по-бързо време.
Не се изисква никаква философия за целта. Единственото, което трябва да направите е да го включите в режим „полет”.



Колкото и странно да ви се струва, е доказано, че в този режим телефонът ви се зарежда два пъти по-бързо, отколкото в режим „пълна свързаност”, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.