Любовта на Преслава и Гъмов е театър: Ето колко ще получат за постановката

0
266

Успяха все пак да ни заблудят, че между Преслава и Гъмов е пламнала любов, затова напълно заслужено ще си получат тлъстия хонорар

От „Хот Арена“ коментират, че сделката е изключително приемлива не само като парично изражение, но и като чистене на опетнен имидж.

За представлението, което Преслава и Гъмов спретнаха пред зрителите на ВипБрадър те ще получат 50 000 лева. Т.е. ще приберат по 25 бона, което ще се окаже най-скъпото театрално представление у нас, за което и най-елитните ни актьори ще завидят.

Освен като пари, постановката имала за цел да изчисти опетнения имидж на Преслава, която в последните години не успя да задържи мъж до себе си.

Дали е съдба, карма или просто неправилен избор, но Преслава имаше драматична връзка с Бирмата.



През изминалото лято те се сбиха на паркинга на хотел на родното Черноморие.

Много се изписа за отношенията на Преслава с Фики, сина на Тони Стораро.

gamov-preslava
Преслава и Гъмов ни направиха лапни шарани

Докато майката на Фики му търси честна съпруга, за да спазят семейната традиция, младият палавник Фики разпуска с кака си Преслава, а Тони Стораро се опитваше да прикрие похожденията на своя син.

Така, че тази авантюра между Преслава и Гъмов вдигна рейтинга на риалитито Вип Брадър, който в последно време беше паднал, заради дразгите и интригите между останалите БГ звезди, но също така се опита да ни внуши, че между двама души със сценични професии има чувства.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.