Знаци, издаващи, че починал близък е до вас

0
2351

Близките ни помагат в трудни моменти дори и след смъртта си

Специалисти твърдят, че целият ни живот е осеян със знаци.

Вероятно на всеки един от вас се е случвало да изгуби близък човек, който разбира се много му липсва.
Това, което не знаем е, че често пъти близките ни хора са близо до нас. Съществуват безспорни знаци, които издават, че починалите ни близки, са ни напуснали само физически.

Важно е да успеем да разгадаем всички онези знаци, които близките ни се опитват да ни дадат и да ни кажат, че са все още до нас, въпреки че не ги виждаме.
Вижте кои са основните знаци, по които можете да познаете, че починалият ви близък е до вас:

Близките ни помагат в трудни моменти дори и след смъртта си
Близките ни помагат в трудни моменти дори и след смъртта си

Един от най-разпространените начини на мъртвите да ни покажат, че са около нас е ароматът. Случвало ли ви се е да ви замирише на необичаен аромат, докато си седите на дивана в хола или сте на работното място? Ако не идва от никой от околните, то това е сигурен знак, че вашият близък е около вас.Другият от най-разпространените знаци, че починалите ни близки все още са около нас, е появата им в сънищата ни.
Това е така, тъй като подсъзнанието ни е по-отворено за осъществяване на контакти с духовете. Често пъти те ни дават съвети или ни предупреждават за опасности, стига да можем да ги разчетем правилно.

Случвало ли ви се е предмет да изчезне, сякаш е потънал в бездънна яма? Допреди няколко секунди е бил пред очите ви, но вече го няма. Това е начин починалите ни близки да ни покажат, че още са около нас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.