Интересно пророчество взриви света

0
479

Нова опасност е надвиснала над главите ни

Пророчество на тибетските монаси взриви света.

Нова опасност е надвиснала над главите ни
Нова опасност е надвиснала над главите ни

Индийски туристи, които посетили един от големите тибетски манастири разказали за скандалното пророчество на свои близки.

Според това пророчество, направено от тибетските монаси от години насам световните сили вървят към самоунищожение.
За щастие обаче те успокоили, че това няма да се случи.

Все пак разногласията между отделните страни ще доведат до локални войни, които обаче ще са в сферата на информацията и скритите кибер атаки.



Според същото пророчество в световната политика ще се случи нещо грандиозно. Не е уточнена обаче годината, а само е посочено, че ще стане около или след 2015 г.

Монасите твърдят, че тогава светът ще замре в очакване на най-страшното. Тежките политически преговори и маневрите ще доведат до минимален напредък.

Светът ще направи значителна крачка към ядрена война, но за щастие ще се разминем между капките, тъй като свръхестествена сила ще се намеси и ще ни спаси.

Индийските туристи попитали монасите дали зачестилите случаи на поява на НЛО напоследък имат връзка с това пророчество, но в отговор получили само многозначителна усмивка.

Свръхестествената сила обаче ще ограничи възможностите на хората да моделират сами бъдещето си.
Очакванията на тибетските монаси са човечеството да се отърси най-накрая от материалното и да обърне взор към духовното, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.