Рецептите против косопад на Ванга правят чудо с косата (подходящи и за мъже)

0
1250

Тези рецепти на пророчицата Ванга имат доказан ефект против косопад

Косопадът е проблем не само на мъжете, но и на доста жени в днешно време. За жалост той може да бъде предизвикан не само от заболявания, но и по наследство ако в рода ни има човек с подобен проблем.

В аптеките и останалите магазини се продават какви ли не илачи и мазила против косопад, но лошото е, че в повечето случаи те не само не помагат за решаването на проблема, но изтъняват джоба ни до скъсване, защото са твърде скъпи.

косопад
Тези съвети против косопад на Ванга помагат не само на жените, но и на мъжете

Затова ви предлагаме тези чудни рецепти на голямата пророчица Ванга против косопад, чиито ефект е признат от много хора, започнали да губят най-хубавото си украшение, а именно косата.

Съветите на Ванга са простички и лесни за спазване. Те са три като първият от тях е да мием косата си само и единствено с хума, а не с купени от магазините шампоани. Първо намажете косата си с хума като гледате тя да проникне основно в корените и после покрийте главата си за около половин час с найлон. Така хумата ще има време да подейства и да снабди скалпа с необходимите вещества, след което измийте само с вода.



Няколко пъти седмично втривайте в косата си сока от изцеден лимон като после не отмивайте, а оставете да подейства. Лимонът няма да утежни, нито да омазни косата ви, а само ще я подхрани, така че може да бъдете съвсем спокойни.

И не на последно място, втривайте в корените на косата си отвара от бръшлян, която действа перфектно против косопад. Сварете десетина листа от бръшлян в 500 грама вода, а после прецедете отварата, оставете я малко да изстине и я втрийте в корените на косата си. Правете това поне четири пъти в седмицата за не по-малко от един-два месеца!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.