Сбъдване на желания според зодията

0
366

Стихията, на която е подвластна зодията ви ще сбъдне вашите желания

Стихията, на която е подвластна зодията ви ще сбъдне вашите желания
Стихията, на която е подвластна зодията ви ще сбъдне вашите желания

Със сигурност всеки един от вас има желания, за които мечтае да се сбъднат.

Астролози твърдят, че за да се сбъднат мечтаните от вас желания, е необходимо да се съобразите със зодиакалния знак, под който сте се родили и стихията, на която сте подвласти.

Именно стихията е тази, която ще даде тласък на сбъдването на вашите желания и ще ги превърне в реалност.

Всеизвестен е фактът, че зодиите Овен, Лъв и Стрелец са подвластни на огнената стихия. Това означава, че за да сбъднете своите желания ще трябва да запалите свещ в тъмно помещение и да ги напишете върху лист хартия, след което да изгорите листа на пламъка на свещта.



За сбъдването на желания на зодиите, подвластни на водната стихия – Рак, Скорпион и Риби, трябва да ги напишете на лист хартия, който да поставите в бутилка и да я хвърлите във водоем.

Въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей разбира се трябва да се възползват от силата на въздуха. Напишете своите желания върху лист хартия, закрепете го за балон или хвърчило и ги пуснете в небето.

Земните зодии, каквито са Телец, Дева и Козирог пък ще трябва да напишат своите желания върху лист хартия и да го заровят в корените на някое дърво.

Специалистите съветват да направите тези действия при намаляваща луна, ако искате да се разделите с нещо и при Новолуние, ако желанието ви е да привлечете нещо, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.