Гарабитов лекува с уникален апарат мускулни и костно-ставни заболявания

0
1306

Иван Гарабитов използва за лечението уникален немски апарат. С него правят в чужбина рехабилитация и  масажи на космонавтите. Той дава шанс на всички българи за здраве

Гарабитов  осигури на българите уникалния апарат за матрично-ритъмна терапия за здрави кости и мускули

Всеки човек, който има някаква костно-ставна травма, знае колко е непоносима болката през есента, когато времето започне да застудява.

От преумора и тежък физически труд, с напредване на възрастта, или при появата на шипове, млади и стари изпитват ужасен дискомфорт. Много хора се оплакват от схващане в мускулите, мускулна треска или слабост в мускулите.

Точно затова Гарабитов успя да осигури този уникален апарат, с който провежда възстановяване на нормалното състояние на проблемната мускулатура и  на опорно-двигателния апарат.

Терапията е подходяща за хора, които работят на едно място и натоварват само определена група мускули. Полезна е при възстановяване от различни травми и операции. Допринася за дългосрочно оздравяване.



Дава отлични резултати при трудно заздравяващи рани, при болезнени лимфатични състояния, при пост-оперативни отоци на крайниците.

Помага най-вече на жените да се избавят от хроничното главоболие, мигрена и други проблеми следствие пренатоварване и стрес.

Апаратът, който Гарабитов използва,  се нарича „Матрикс“, а терапията – матрично-ритъмна и  дава отличен  ефект при “неизлечими” болки в тила, гърба, врата и кръста, при това в съвсем кратки срокове.

Едно от големите му предимства е, че спестява на пациентите пиенето на химически лекарства, които както знаем помагат на един орган да оздравее, а увреждат черния дроб, бъбреците и други.

В чужбина подобна матрично-ритъмна терапия се провежда от д-р Рандол.

Той спасил от ампутация пръстите на краката на д-р Масаро Емото, които били засегнати от диабет.

Лекарите искали да ги ампутират. За щастие изследователят и автор на бестселърите „Послание на водата” и „Тайното послание на водата“  д-р Масаро Емото научил за терапията на д-р Рандол. И само след три процедури д-р Емамото започнал свободно да стъпва на земята.

Днес всеки българин може да се възползва от уникалната матрично-ритъмна терапия, благодарение на Гарабитов, който я прилага успешно в своите центрове.

Повече полезна информация,  телефони и мейли за контакти  можете да откриете на сайта на Гарабитов   ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.