Стопете мазнините по корема с този сок с доказан ефект!

0
681

Ако имате излишни мазнини по корема, този сок ще ви помогне да се отървете от тях

Едва ли има човек, който да не иска да отслабне, пък било то с малко или повече килограми. Все повече хора се оплакват от мазнини в областта на корема, натрупани от вредните храни, които консумираме, както и от застоялия начин на живот.

Този проблем може да бъде решен по-бързо ако свикнете всеки ден да си правите и да пиете от този чуден сок, изгарящ мазнините по корема. Той се прави лесно, а и е страшно полезен за здравето. Сами ще се уверите, когато ви стане ежедневие.

мазнини по корема
Чуден сок, който помага за топенето на мазнини по корема

Сокът се прави от една чаша накъсан спанак, чаша сок от ананас – задължително пресен, една лъжица пресен лимонов сок и една лъжица настърган корен от джинджифил.

Смесете всички тези съставки в блендер до получаване на хомогенна смес. Ако желаете, може леко да изстудите сока, но задължително трябва да го консумирате веднага след приготвянето му, за да не изчезне ефектът на полезните съставки в него.



Този сок има силно детоксикиращо действие върху организма и спомага много за отслабване, защото отлично топи мазнините.

Разбира се, не можем да не кажем и нещо основно, за да не бъдем обвинени после. А именно, че този, както и много други полезни „лекове“ за отслабване, помагат само ако свикнем и да се храним правилно.

Надали някой си въобразява, че може да седне на трапезата, да изяде половин печено прасенце с гарнитура от кило пържени картофки, а после да изпие една чаша сок и всичко да е страхотно.

Внимавайте как и с какво се храните и едновременно с това пийте сока – ще видите, че ще свалите излишните килограми много по-бързо, отколкото без него!

Желаем успех на всички, предприели грижа за тялото си преди предстоящите празници!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.