Прогнозата на Алена за 2016 година

0
262

Задава се доста интересна година

Астроложката Алена вече е готова с прогнозата си за 2016 година.

Алена твърди, че годината на Марс ще бъде подвластна на вибрация 9, което я прави доста по-агресивна. За сметка на това обаче делата, които се захванат, трябва да бъдат довършени докрай. Ако всички осъзнаят тази подробност, годината ще е доста спокойна.

Алена отправи предупреждение към всеки от нас да бъдем особено внимателни на пътя и най-вече, когато сме зад волана. За всички е ясно, че агресията на пътя не води до нищо добро, но въпреки това мнозина попадат в неин плен и се стига до необратимото.

Задава се доста интересна година
Задава се доста интересна година

Алена съветва да не вярвате изцяло на хороскопите, тъй като те са само предупреждение за онова, което може да ни се случи и дават шанс да го избегнем. Ако обаче го възприемате в буквалния смисъл, ще затрудните значително живота си.
Според Алена от особена важност е да се спазват фазите на лунния календар, тъй като всеки ден се предприемат определени действия. Той е от особена важност за дамите.



В заключение Алена посочва, че идната година ще е решаваща за правителството, тъй като постепенно започва да залита към грешките, които доведоха до свалянето на първия кабинет на Бойко Борисов през 2013 година.
Тя предупреждава, че натрупването на същите тези грешки може да обърне отново колата, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.