5-годишен вундеркинд владее телепатия?

0
262

5-годишен вундеркинд изумява науката с необяснимата си способност да отгатва с много голяма точност различни числа, за които неговата майка мисли

Става дума за малкия вундеркинд Рамзес Сангино, страдащ от силна форма на аутизъм, който на тази ранна възраст вече изучава цели седем езика и е в състояние да решава много сложни математически задачи. Благодарение на всичко това той съвсем заслужено се нарежда сред петте най-изумителни вундеркинди в света, чиито невероятни способности изумяват всички.

Любопитно е, че неговата майка Никс Сангино твърди, че също притежава свръхестествени способности, чрез които успява да влиза в телепатична връзка с избягали от дома им котки, убеждавайки ги да се върнат обратно вкъщи.

По време на проведени тестове с генератор на случайни числа Рамзес успява да познае 16 от общо 17 числа, за които майка му мисли в този момент. Учените обясняват тази удивителна негова способност с факта, че той не е успял да развие нормална комуникация с Никс, но вместо това между двамата се е появила паранормална такава, чрез която успяват да общуват посредством телепатия.

Сега трябва да бъде намерено подходящо училище за младия вундеркинд, който може да напише Менделеевата таблица, както и да рецитира свободно текстове на староеврейски, старогръцки, арабски и японски.



вундеркинд
5-годишният вундеркинд с майка си

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.