Прочетете информацията изписана на лицето ви

0
251

Можете да научите от характера до бъдещето

По лицето ни е изписана доста голям обем информация, но ние рядко успяваме да я прочетем.

С помощта на китайския метод за разчитане на информацията, изписана по лицето ще можете да прочетете какво ви е приготвило бъдещето, както и характера на дадена личност. Ако ви е любопитно какво ви е подготвила съдбата, то тогава застанете срещу добре осветено огледало, вгледайте се в лицето си и започвайте с четенето.

Това, което трябва да знаете е, че лицето е разделено на три зони – горна, централна и долна. Горната зона е от върха на челото до върха на веждите, централната е от върха на веждите до върха на носа, а долната – от върха на носа до брадичката.

Горната зона на лицето е символ на младостта, централната – на личния ви живот, а долната – на бъдещето.
Ако горната зона преобладава това е знак, че сте имали щастливо детство, а ако преобладава долната означава, че хубавите години тепърва предстоят.



Можете да научите от характера до бъдещето
Можете да научите от характера до бъдещето

Състоянието на ума и духа пък можете да прочетете по очите, тъй като според китайците те са отражение на вътрешната енергия.
Ширината между очите ви също издава много за вас. Колкото по-широко е това разстояние, толкова по-спокойна личност сте. По-малкото разстояние пък издава, че сте целенасочен човек.

Върхът на носа издава финансовото ви състояние. Ако брадичката ви е леко навдигната, това означава, че сте устремени към трупането на богатство.

Формата на лицето също издава много. Ако лицето е кръгло означава, че притежателят му е изключително адаптивен и приятелски настроен.
Лице във формата на триъгълник притежават успешните хора, които имат изключително богато въображение.
Триъгълно лице със заострена брадичка имат хората, които са авантюристи по душа и вярват в собствените си способности.
Квадратното лице издава борбени и изключително балансирани хора, а правоъгълното – стабилни хора, които понякога се затварят в себе си или пък ги избива на агресия, пише framar.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.