Какво ни очаква в годината на Марс?

0
220

Ще бъдем подложени на редица изпитания

Наближаващата 2016 година ще премине под влиянието на Марс.

Нумеролози посочват, че годината на Марс ще е под влиянието на вибрация 9, което означава, че търпението и постоянството ни ще бъдат изложени на сериозни изпитания.
Те твърдят, че Марс е изключително агресивен по отношение на инциденти. Поради тази причина астролози съветват да бъдем особено внимателни в действията си, тъй като дори и най-малките грешки могат да доведат до сериозни последствия.

Марс е и основният виновник за пътните инциденти, което означава, че трябва да бъдем двойно по-внимателни през идната година.

Ще бъдем подложени на редица изпитания
Ще бъдем подложени на редица изпитания

Онези от вас, на които предстои да се подложат на оперативна намеса, трябва да проучат много внимателно процедурата.
Нумеролози и астролози съветват в годината на Марс да оглеждате всеки детайл, тъй като малките пропуски биха могли да доведат до сериозни проблеми.



Заради влиянието на Марс ще приемаме с лекота предизвикателствата, които ще ни поднесе 2016 година. Тя ще бъде шансът ни за осъществяване на почти всички планове, тъй като ще бъдем по-инициативни и решителни.
Специалистите по нумерология посочват, че числото 9 носи завършване на цикъла, което означава, че трябва да се заемем с всички онези дела, които сме започнали преди 9 години и поради някаква причина сме изоставили.

2016 година ще е много удачна да изоставите всичко онова, което ви дърпа назад. Заради вибрациите на числото 9 ще бъдем значително по-щедри към околните, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.